Er zijn in het algemeen drie manieren om een website te bouwen:

• Schakel een webdesignstudio in om uw site te bouwen, waarna u alleen de inhoud hoeft te beheren.
  • Bouw zelf een site met Presence Builder - het krachtige hulpprogramma waarmee u zelf professioneel uitziende websites kunt bouwen in een paar klikken met de muis. Hierover vindt u meer in de sectie Presence Builder.
  • Maak uw website vanuit een Contentmanagementsysteem (CMS) - een editor waarmee u eenvoudig een site kunt aanmaken en de inhoud (pagina’s, scripts, toepassingen, enzovoorts) kunt bewerken. Als u meer wilt weten over het bouwen van sites contentmanagementsystemen, zie dan de sectie Contentmanagementsystemen.

Of u nu een kant-en-klare website hebt aangeschaft of u hebt deze zelf gebouwd, u moet de bestanden van de site uploaden naar uw account om deze op het web zichtbaar te maken. Er zijn twee manieren waarop u deze bestanden kunt uploaden:

• Via FTP. U leest hierover meer in de sectie Bestanden uploaden via FTP.
  • Gebruik maken van geïntegreerd Bestandsbeheer. U leest hierover meer in de sectie Bestanden uploaden met Bestandsbeheer.