Aanmelden bij Plesk

Om u bij Plesk aan te melden opent u uw browser en geeft u

https://<uw domeinnnaam of het IP-adres van de server>:8443

op in de adresbalk. De aanmeldpagina van Plesk zal nu worden geopend.

image-0

Geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op en klik op Aanmelden. Als u Plesk in een specifieke taal wilt zien, selecteer dan de gewenste taal in het menu “Schermtaal” vóór u zich aanmeldt.

Als u zich voor de eerste keer aanmeldt en u weet niet zeker wat uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn, controleer dan uw e-mail voor een bericht van uw hostingprovider. Hier kunt u uw gebruikersnaam en uw wachtwoord waarschijnlijk terugvinden. Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden, neem dan contact op met uw hostingprovider voor ondersteuning.