Je kunt de webmail voor je domein bekijken via http://webmail.[UWDOMEINNAAM]/. Via webmail kun je overal ter wereld je e-mail lezen, zonder dat je een e-mailprogramma in hoeft te stellen. Bovendien kun je hier je accountinstellingen controleren zonder je e-mailprogramma opnieuw te hoeven configureren.

Inloggen doe je met het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt aangemaakt.

Als je vragen hebt over de webmailapplicatie, dan kun je de handleiding van de applicatie erop nakijken. Mocht je er dan nog niet uitkomen, dan kun je terecht op ons email-adres.

Opmerkingen

• Als je de mogelijkheid hebt, raden we je aan om een e-mailapplicatie te gebruiken. Dat kun je (ook) delen over meerdere gebruikers als je IMAP gebruikt.
  • Meer informatie over het instellen van e-mail vind je op onze help pagina.

Externe links