Welke gegevens moet ik gebruiken voor het instellen van mijn e-mailprogramma?

Op deze pagina staat een overzicht van de verschillende instellingen die je kunt doen in je e-mailprogramma om e-mail te versturen via je eigen domein bij Byshosting.

Aanbevolen instellingen

De onderstaande instellingen worden aanbevolen. Kies bij twijfel over het servertype voor IMAP.

Server informatie

Gebruikersnaamaccount@jouwdomeinnaam.nl
WachtwoordHet bijbehorende wachtwoord
ServertypeIMAPPOP
Inkomende serverjouwdomeinnaam.nljouwdomeinnaam.nl
SSL ingeschakeldJaJa
Poort993995
Uitgaande serverjouwdomeinnaam.nl
SSL ingeschakeldJa
Poort465
AuthenticatieJa

Het is ook mogelijk de uitgaande mailserver van je provider te gebruiken. De overige instellingen die bij deze mailserver horen kun je verkrijgen bij je provider.